Selasa, 01 April 2014

Softskill-Bahasa Inggris 2



Nama : LESTARI WAHYUNI
Npm   : 24211088
Kelas  : 3EB08

Choose the best answer and give an explanation about your answer!
1. The large carotid artery ____ to the main parts of the brain.
a. Carrying blood
b. Blood is carried
c. Carries blood
d. Blood carries

Answer: C
the sentence above lack of verb and adverb. So we choose option C because ‘Carries’ is a verb and ‘Blood’ is the adverb

2. Mark Twain _____ the years after the Civil War the “Gilded Age.”
(A) called
(B) calling
(C) he called
(D) his calls

Answer: A
the sentence above lack of verb (in past form), so we choose option A which have subject in past form

3. _____ radio as the first practical system of wireless telegraphy.
(A) Marconi’s development
(B) The development by Marconi
(C) Developing Marconi
(D) Marconi developed

Answer: D
the sentence above lack of subject and verb. So we choose option D because ‘Marconi’ is a subject and ‘Developed’ is a verb in passive form

4. The earliest medicines _____ from plants of various sorts.
(A) obtaining
(B) they obtained
(C) were obtained
(D) they were obtained

Answer: C
the sentence above lack of verb. So we choose option C because ‘were obtained’ is a verb in passive form

5. Pluto’s moon, Charon, _____ in a slightly elliptical path around the planet.
(A) moving
(B) is moving
(C) it was moving
(D) in its movement

Answer: B
the sentence above lack of verb. So we choose option B because ‘is moving’ is a verb in present progressive form

6. Robert E. Lee ____ the Confederate army to General Grant in 1865 at the Appomattox Courthouse.
(A) surrendered
(B) he surrendered
(C) surrendering
(D) surrender

Answer: A
the sentence above lack of verb. So we choose option A because ‘surrendered’ is a verb in past form

7. In the Stone Age, stone tools _____ with other rock materials.

(A) polishing
(B) they polished
(C) for polish
(D) were polished
Answer: D
The sentence above lack of verb, therefore we choose an option which have verb. ‘Were polished’ (D) is a verb in passive voice

8. The first steamship to cross the Atlantic ____ Savannah, in 1819.
(A) was the
(B) it was the
(C) the
(D) in it the

Answer: A
the sentence above explain something that happened in a long time, so we can conclude that it is a past tense. In order to fill in the gap for the sentence above we need ‘to be’ (in past form) so we choose option A, because it has ‘was’. And the ‘the’ is for the ‘Savannah’

9. The first plant-like organisms probably _____ in the sea, perhaps 3 billion years ago.

(A) life
(B) living
(C) lived
(D) it was living

Answer: C
The sentence above lack of verb in past form, therefore we choose option C which have ‘lived’

10.  Air near the equator ____ a faster west-to-east motion than air farther from the equator.

(A) to have
(B) it has
(C) has
(D) having

Answer: C
The sentence above lack of verb (a helping verb or auxiliary verb), therefore we choose option C which has ‘has’ as an auxiliary verb

11.  ____ quickly after an animal dies.
(A) In the degradation of DNA
(B) Degrading DNA
(C) DNA degrades
(D) For DNA to degrade

Answer: C
The sentence above lack of subject and verb. So we choose option C because ‘DNA’ is a subject and ‘degrades’ is a verb


12. _____ is famous as the home of the U.S. Naval Academy.
 (A) Annapolis
 (B) Because of Annapolis
 (C) Why Annapolis
 (D) Because Annapolis

Answer: A
The sentence above lack of subject. So we choose option A because ‘Annapolis’ is the proper subject for that sentence

13.  _________ the deepest valleys and canyons on the Earth.
    (A) In the Pacific Ocean with
    (B) In the Pacific Ocean
    (C) The Pacific Ocean
    (D) The Pacific Ocean has

Answer: D
The sentence above lack of subject and (helping/auxiliary) verb. So we choose option D because ‘The Pacific Ocean’ is a subject and ‘has’ is an auxiliary verb

14.  In the United States, the participation of females in the labor force from 37 percent in 1965 to 51 percent in 1980.
    (A) it jumped
    (B) jump
    (C) jumping
    (D) jumped

Answer: D
The sentence above lack of verb in past form, therefore we choose option D because ‘jumped’ is a verb in past form

15. ______ the second most common metal in the earth’s crust, and it always occurs in combination with other substances.
    (A) Iron
    (B) Iron is
    (C) With iron
    (D) With iron is

Answer: B
The sentence above lack of subject. So we choose option A because ‘Iron’ is a subject
16.  Although knives and forks _____ of prehistoric origin, spoons are relatively new.
    (A) are
    (B) they are
    (C) are they
    (D) which are

Answer: A
the sentence above lack of (helping/auxiliary) verb. So we choose option A because ‘Are’ is an auxiliary verb

17. ____ lived on Earth for nearly 150 million years.
    (A) Dinosaurs
    (B) Dinosaurs who
    (C) If dinosaurs
    (D) Since dinosaurs

Answer: A
the sentence above lack of subject. So we choose option A because ‘Dinosaurs’ is a subject

18. _____along most of its length into a supper chamber and a lower chamber.
    (A) The divided cochlea
    (B) Dividing the cochlea
    (C) The cochlea is divided
    (D) With a divided cochlea

Answer: C
the sentence above lack of subject and verb. So we choose option C because ‘The Cochlea’ is a subject and ‘is divided’ is a verb in passive form

19. When _____ the conference?
    (A) the doctor attended
    (B) did the doctor attend
    (C) the doctor will attend
    (D) the doctor’s attendance

Answer: B
because it is the proper structure for question form in past tense

20. To Mike ____ was a big surprise.
    (A) really
    (B) the party
    (C) funny
    (D) when

Answer: B
The sentence above lack of object. So we choose option B because ‘the party’ is an object for that sentence


Correct or incorrect, revise and give an explanation about the error and you answer

21. Each day practiced the piano for hours.
Incorrect → The sentence lack of subject and the verb supposed to be in present form because it is a repetitious action

22. The directions to the exercise on page twenty unclear.
Incorrect → we need to add ‘is’ so it becomes “The directions to the exercise on page twenty is unclear”

23. During the week eat lunch in the school cafeteria.
Incorrect → we should add subject after ‘the week’

24. In the morning after concert was tired.
Incorrect → The sentence lack of subject

25. During the meeting in the office discussed the schedule.
Incorrect → the sentence lack of subject

26. Everyone must leaves the room immediately.
Incorrect → although the sentence above has ‘Everyone’ as its (singular) subject but ‘must’ is a modal verb so you use ‘leave’ instead of ‘leaves’

27. I could sat on the beach for hours.
Incorrect → ‘Could’ is a modal verb, so we use ‘sit’ for the sentence above instead of ‘sat’

28. She will asking you many difficult questions
Incorrect → ‘Will’ is a modal verb. Use ‘Ask’ instead of ‘Asking’

29. The new movie is receive good reviews.
Incorrect → because the sentence is in progressive form so we should change the sentence into “The new movie is receiving good reviews”

30. We took a new routes to the beach house.
Incorrect → “we took a new routes” means there is only one new route, so use ‘route’ instead of ‘routes’

31. They helped she with the work.
Incorrect → Use ‘Her’ instead of ‘She’ because the pronoun is the object of a sentence

32. Her and Bob came over to visit me.
Incorrect → Use ‘She’ instead of ‘Her’ because the pronoun is the subject of a sentence

33. She lent it to you and I.
Incorrect → Use ‘You and me’ instead of ‘you and I’ because the pronoun is the object of the sentence

34. We offered she a place to stay.
Incorrect → Use ‘Her’ instead of ‘She’ because the pronoun is the object of a sentence

35. The soup needs more salt because he does not taste very good.
Incorrect → Use ‘It’ instead of ‘he’. The ‘it’ explains the ‘The soup’
“The soup needs more salt because it does not taste very good”

36. The girls ran too fast and she fell down.
Incorrect → the subject is singular so we don’t need use ‘S’ in the subject.

37. They sold the car to you and I.
Incorrect → Use ‘You and me’ instead of ‘you and I’ because the pronoun is the object of the sentence

38. I told his the truth, but he didn’t believe me.
Incorrect → Use ‘Him’ instead of ‘His’ because the pronoun is the object of a sentence

39. You and she should look for they.
Incorrect → Use ‘Them’ instead of ‘They’ because the pronoun is the object of a sentence

40. Martha was happy when she boss gave her a pay raise.
Incorrect → Use ‘Her’ instead of ‘She’ because the pronoun is in a possessive form

41. Just between our, I am not sure if we can trust them.
Incorrect → Use ‘Us’ instead of ‘Them’ because the pronoun is the object of a sentence

42. The travelers lost our way in the storm.
Incorrect → Use ‘Their’ instead of ‘Our’ because the pronoun is in a possessive form

43. Please tell your brother that me need to talk to him.
Incorrect → Use ‘I’ instead of ‘me’ because the pronoun is the subject of the sentence

44. The boy got the box and his opened it carefully.
Incorrect  → Use ‘He’ instead of ‘his’ because the pronoun is the object of the sentence

45. If my friend calls, please ask them to call back later.
Correct

46. Me and my friend are taking a trip
Correct

47. Our neighbors are going with you and I.
Incorrect → Use ‘You and me’ instead of ‘you and I’ because the pronoun is the object of the sentence

48. Ghea explained that her and her sister had often eaten at that restaurant.
Incorrect → Use ‘she and her sister’ instead of ‘her and her sister’ because the pronoun is the subject of the sentence

49. The students are allowed to ask questions when she doesn't understand a problem.
Incorrect → Use ‘They don't’ instead of ‘she doesn't. The 'they' explaining the 'students'

50. Do you know Ben and her wife?
Correct!





Tidak ada komentar:

Poskan Komentar